Top

Visita a les caves Recaredo

Part de l'equip directiu de Distribucions Garcia Moreno visita les caves Recaredo, artesans del cava (Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona).

19 de febrer de 2019

Una visita amb caràcter feta conjuntament amb els propietaris dels restaurants Llop de mar i La Tresca de Cambrils, a les finques de la família Recaredo (Alt Penedès). Finques amb caràcter, amb paisatges discontinus situades sota la presència majestuosa de les muntanyes de Montserrat.

Passió, respecte per la terra i amb la natura. Recaredo elabora tots els seus caves de forma totalment ecològica i artesanal amb una agricultura 100% biodinàmica. Llargues criances que van de 2 a 30 anys, el repòs en caves emblemàtiques, criances realitzades  amb tap de suro natural, desgorjat de les mares de la criança fetes de forma manual a temperatura fresca i natural de les caves. Un ofici artesanal que només realitzen mans expertes i que evidencia el compromís de la casa Recaredo per les llargues criances.

 

Els escumosos de Cava Recaredo esdevenen profunds i lluminosos, subtils i rics en matisos. Vins de terrer capaços de mostrar els paisatges de l’Alt Penedès de la manera més honesta possible.