Top

Visita al Nord d’Itàlia…

Distribucions Garcia Moreno visita el Nord d'Itàlia. La Lomabardía, terra del formatge Grana Padano i la Mozzarella de Búfala...

26 i 27 de gener de 2019

Distribucions Garcia Moreno visita l’empresa Italiana Caseificio Cantarelli, fàbrica de productes làctics familiar productora i elaboradora del formatge Grana Padano, empresa que va obtenir el primer número dels números d’identificació de la província de Màntua, de fet el MN 401.

També visitem l’empresa Dalter Alimentari una empresa que té com a objectiu Promoure l’ús dels formatges curats de la seva tradició formatgera com a ingredient natural per exportar aquest toc italià addicional en el món.

La gamma de productes de Dalter està principalment composta per formatges curats Made in Italy entre els quals destaquen excel·lències DOP com el formatge Parmigiano Reggiano (parmesà), el formatge Grana Padano i el formatge Pecorino Romà així com la Mozzarella de Búfala.

La visita al celler Tenuta Maddalena ens va aportar aquest toc de sensacions que tant intentem transmetre a tots els nostres productes. Una forta passió per la terra i pel vi, va portar a un grup d’amics a fer un gran somni: convertir-se en productors de vi. Una ànima jove que es basa en l’experiència heretada de generacions passades, el desig d’expressar l’amor per una professió antiga i fascinant, en el que diu el cicle natural de la vinya, mantenint aquests principis que són a la base de la saviesa rural.

La filosofia de la companyia és transmetre i millorar les tècniques manuals del passat i combinar-les amb el coneixement modern per crear un producte natural i de qualitat, millorant les propietats organolèptiques de la vinya i el seu territori. Els seus vins i escumosos: Val di Pietra, Monte Cervo, D’alloro, FosseDal, Tempesta, Colfiorì… un espectacle de la passió per la cultura del vi.