Top

Visita assecadors Guijuelo 2018

Visita als assecadors de pernils de Julián Martín i Castro&González a Guijuelo (Salamanca).

27 i 28 de setembre de 2018.

L’equip directiu de Distribucions Garcia Moreno vàrem visitar els assecadors de Julian Martín i de Castro & González, a Guijuelo, per tal seleccionar els millors pernils que posteriorment oferirem a tots els nostres clients.

Castro & González. Guijuelo (Salamanca). Productes ibèrics que són el reflex de l’entorn en què es gesten: la devesa, un regal de la natura en on els exemplars creixen i es desenvolupen per oferir els millors productes ibèrics. Cada un dels rierols, alzines, sureres, planes i brolladors de les seves deveses són l’ànima dels seus productes ibèrics.

Julián Martín. Guijuelo (Salamanca). Compten amb les seves pròpies granges de cria tant a la zona de Guijuelo com al sud-oest de la península ibèrica. Els seus porcs 100% ibèrics poden també campejar i gaudir de la campanya de gla a les seves deveses pròpies on disposen d’espai suficient per a un correcte desenvolupament, alimentació i exercici. Aquest últim imprescindible per oferir el greix infiltrat que fa d’aquesta raça única al món.