Top

Show cooking amb Star Gourmet

Tast de productes italians gourmet, a càrrec del Sr. Moisés Vázquez, assessor tècnic comercial de Star Gourmet, a l'espai de Show Cooking de Distribucions Garcia Moreno.

5 d'abril de 2019

L’equip comercial de Garcia Moreno tasta, a l’espai de Show Cooking de Distribucions Garcia Moreno, alguns dels productes italians gourmet que formen part de l’ampli catàleg Tutto Itàlia 2019 de la firma comercial Star Gourmet.

Star Gourmet és l’empresa responsable de la comercialització d’especialitats alimentàries enfocades al sector de la restauració i indústria alimentària. Estan especialitzats en portar el millor de la gastronomia italiana i adaptar-lo a les necessitats reals de la nostra cuina i hàbits alimentaris.

Durant el tast de productes italians gourmet de la firma Star Gourmet tastem, entre d’altres, l’autèntica carxofa romana elaborada en fresc amb oli, la ceba estofada amb cervesa i curry, la salsa de pebrots a la brasa i fumats, la crema agridolça balsàmica de cúrcuma o amb paprika, mitjos-tomàquets semi-secs amb oli, el formatge parmigiano reggiano DOP, la mozzarela de búfala i la burrata IQF…