Top

Sabaté i Coca

L'equip comercial de Distribucions Garcia Moreno visita el celler Sabaté i Coca a Subirats (Barcelona).

18 de novembre de 2019

L’equip comercial de Garcia Moreno, juntament amb alguns dels seus clients, visiten el celler de Sabaté i Coca a Subirats (Barcelona) on ens rep Marcel Sabaté, propietari del celler i membre de la quarta generació de la mateixa, el qual ens fa una excel·lent explicació històrica de Caves Castellroig des de la seva fundació fins a la incorporació de la mateixa en l’any 2017 a Corpinnat i fins al dia d’avui. Ens parla de l’elaboració dels seus escumosos, ens trasllada a les vinyes per explicar-nos el procés de recol·lecció i maduració in-situ… tot un luxe de detalls per a tot un luxe d’escumosos que s’elaboren al seu celler.

La marca de Corpinnat defineix plenament l’essència de Sabaté i Coca: Escumosos 100% ecològics, collita manual i vinificada íntegrament en la propietat. Sostenibilitat, compromís amb l’origen (Penedès), amb el procés de l’elaboració i amb la qualitat. Llargues criances sobre lies amb un mínim de 18 mesos i pot arribar fins als 100 mesos. Totes les ampolles vénen amb el seu anyada, numerades, data de degollat i terrer d’origen.

Durant el dinar-maridatge ens il·lustra àmpliament Amador, enòleg del celler, un pou de saviesa de llarg recorregut i bon fer així com gran persona. És el propi Amador qui ens explica l’elaboració i proposta de maridatge dels seus escumosos: Castellroig Brut Reserva, Josep Coca, Castellroig Rosat Reserva, Sabaté i Coca Reserva Familiar i Sabaté i Coca Mosset Brut Nature.