Top

Demo amb Elle & Vire

Distribucions Garcia Moreno organitza una demostració de productes de la firma Elle & Vire a la croisanteria Neus (Ametlla de Mar) amb el xef de la Pastisseria Canal (Barcelona), Toni Vera.

21 de maig de 2019

Distribucions Garcia Moreno organitza una particular demostració de productes de rebosteria elaborats amb mantegues, cremes i formatges d’altíssima qualitat de la firma Elle & Vire. La demostració es realitza a la croissanteria Neus de l’Ametlla de Mar de la mà del chef Toni Vera, millor croissant artesà de mantega d’Espanya 2016. Chef Pastry Pastelería CANAL (Barcelona).

Elle & Vire Professionnel ha posat el millor dels seus coneixements làctics (llet fresca per a cremes d’alta qualitat, fermentacions làctiques exclusives i l’experiència dels seus mestres de mantega durant el triturat) per produir mantegues amb qualitats tècniques i gustatives.

Elle & Vire Professionnel també ofereix una àmplia i completa gamma de cremes amb diversos continguts de greix i diferents formats. Estan destinats a cobrir tots els usos professionals (pastisseria i cuina) i satisfer totes les necessitats dels usuaris. Aquestes cremes són reconegudes arreu del món per la seva qualitat, consistència, excel·lents prestacions tècniques i gustos lactis naturals.

Elle & Vire, una filial del Grup SAVENCIA, segon grup formatger francès (marques Caprice des Dieux, Lionheart, Tartare, Chaumes…). Elvir (Elle & Vire marca) és el líder del mercat en crema i de la mantega.