Top

Visita als cellers Grifoll Declara

L'equip comercial de Distribucions Garcia Moreno visita el celler de la família Grifoll Declara al terme municipal de El Molar.

24 de novembre de 2017

El divendres 24 de novembre de 2017, tot l’equip comercial de Distribucions Garcia Moreno, vàrem desplaçar-nos al terme municipal de El Molar (Priorat) per visitar el celler de la família Grifoll Declara.

El poble de El Molar, per la seva situació geogràfica, és dels únics que acull dos denominacions d’origen, Priorat i Montsant. El celler Grifoll Declara disposa doncs de dos cellers en la DO Montsant i un celler dins la DOQ Priorat des d’on produeix i elabora els seus apreciats vins amb aquestes dos DO.

Un cop al poble de El Molar, acompanyats pel Roger Grifoll, enòleg del celler, Pol Grifoll, responsable de vendes i pel Merlot, el gos i marca del celler, vàrem tenir el privilegi de visitar les vinyes de la família, les seves bodegues, el particular procés d’elaboració dels seus vins i una cata comentada pel Roger Grifoll que ens va permetre reviure y entendre la passió que s’amaga en els seus vins amb la DOQ Priorat – Predicat i Gran Predicat – i amb la DO Montsant – El Gos, El Gos blanc, Tossals Junior, Tossals i Tossals Expressions.

Tot el nostre equip comercial intentarem traslladar-vos les sensacions percebudes i les expressions tan especials i úniques que s’amaguen en aquests vins de la família Grifoll Declara.