Top

Visita a les Bodegues Olarra

Garcia Moreno visita al Grup Bodegas Olarra, a la Rioja Alta.

9 de març de 2018

L’equip comercial de Garcia Moreno es desplaça a la Rioja Alta per visitar les Bodegues Olarra (Logroño) i les Bodegues Ondarre (Viana, a 8 Km de Logroño), ambdós del Grup Bodegas Olarra.

Bodegues Olarra, fundada al 1973, més coneguda com la catedral del Rioja; Una instal·lació complexa, moderna i de disseny únic amb tres naus  en forma de “Y” i 111 cúpules hexagonals per formar un espai únic, l’espai OLARRA.

Els seus vins estrella son els negres amb criança de roure. Vins amb identitat pròpia i d’alta qualitat reconeguts en els certàmens més importants del món com son: Cerro Añón, Erudito Reserva Especial, Añares, Reciente, Otoñal, Summa, Laztana…

Bodegues Ondarre, també del Grup Bodegas Olarra, va ser fundada uns anys més tard, al 1986. Una de les bodegues amb més renom dins de la DOQ Rioja.

En aquesta bodega descobrim vins amb identitat pròpia: reserves, blancs fermentats en barrica i caves d’edició limitada. Vins d’alta qualitat, tecnologia i història que transmeten una personalitat única a tots aquests vins de gran prestigi com son: Señorío de Ondarre, Ursa Maior, Cava Ondarre, Mayor de Ondarre…