Top

GM – 30 aniversari

Garcia Moreno Distribucions Gourmet celebra els 30 anys al costat de proveïdors i clients.

29 i 30 d'octubre de 2017

Els passats 29 i 30 d’octubre Garcia Moreno Distribucions Gourmet vam celebrar el 30è aniversari amb un esdeveniment realitzat en un entorn únic. Els amics de la família de Garcia Moreno, tant proveïdors dels nostres productes com clients del sector de l’hoteleria i restauració, van poder compartir allò que ha estat i és la nostra empresa: la connexió entre el producte de qualitat i el món de l’alimentació i la restauració.

Durant aquests dos dies els clients de Garcia Moreno han pogut aprofundir en el coneixement de la gamma de productes dels quals som distribuïdors. Un entorn de sensacions ha estat el marc perfecte per tal de mostrar la gran varietat a nivell nacional i internacional de referències gourmet amb què actualment compta la nostra empresa.

Els dos espais habilitats varen ser un aparador extraordinari on la interrelació entre els proveïdors i els clients de Garcia Moreno va poder oferir matisos que, possiblement, amb el dia a dia queden anònims o passen desapercebuts. L’elaboració del producte, la cura dels procediments i tractaments van ser exposats per part dels proveïdors tant de la secció vinícola com l’alimentària o industrial.

La finalitat d’aquest esdeveniment ha estat poder compartir per part de tots nosaltres allò que hem construït durant aquests 30 anys d’història de la nostra empresa. Els paladars van poder degustar i gaudir de gairebé tota la nostra àmplia varietat de productes gourmet que avui en dia distribuïm als nostres clients i per part de Garcia Moreno Distribucions hem de destacar l’èxit de participació i implicació, com no, hem de remarcar la qualitat de tots i cadascun dels nostres productes.