Top

1ª Jornada professional DO Terra Alta

Distribucions Garcia Moreno present a la 1ª Jornada professional de la DO Terra Alta a la Costa Daurada.

11 de març de 2019

Hotel Estival Eldorado. Cambrils (Tarragona).

Part de l’equip comercial de Distribucions GM va estar present, amb el vins del celler de Les Vinyes del Convent (Horta de Sant Joan), a la 1ª Jornada professional de la DO Terra Alta a la Costa Daurada, organitzada pel Consell Regulador de la DO Terra Alta, que es va celebrar el passat 11 de març de 2019 a l’Hotel Estival Eldorado de Cambrils (Tarragona).

Sota el lema “Fans de la DO Terra Alta” els professionals que es van acostar al nostre stand van poder gaudir de les excel·lents anyades dels vins del celler Les Vinyes del Convent, vins de proximitat i un espectacle únic de sensacions…

Mon Pare. Negre ( Syrah, Cabernet Sauvignon i Garnatxa), Mas de Sotorres. Blanc (100% Garnatxa), Los Ceps de La Via Verda Negre (Carinyena, Syrah i Ull de llebre), Los Ceps de La Via Verda Blanc (Macabeu, Parellada i Garnatxa Blanca), Lola Bel. Rosat (100% Garnatxa peluda), Els Costums negre (100% Garnatxa alta, varietat recuperada al celler i única a Catalunya) i Els Costums blanc (100% Garnatxa Blanca).